E-mail:
Парола:
Забравена парола
или влезте през фейсбук:
World Cup 2014 на СПОРТНА ЗОНА
Календар
 «  Април 2024г.  » 
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

КЛУБ

КЛУБ

 

 

Колкото повече играете в СПОРТНА ЗОНА, толкова по-малко ще Ви струва това!

 

 

Станете член на КЛУБ СПОРТНА ЗОНА, и Вие и Вашият отбор ще ползвате постоянна отстъпка не само за терените, но и в заведението на Зоната. Ще имате възможност да се възползвате от специалните промоции за клубните членове!

 

Екипът на СПОРТНА ЗОНА разработва и продължава да работи по една уникална точкова система за своите членове. Всичко, което трябва да направите Вие, е да се регистрирате тук, в сайта и ...

... да ИГРАЕТЕ НА ЗЕЛЕНИТЕ ТЕРЕНИ.

 

Играейки в СПОРТНА ЗОНА Вашият капитан (играчът, който се грижи за финансите на Вашия тим) получава (PP) - Player Points или ТОЧКИ НА ИГРАЧА. Колкото повече PP имате, толкова по-големи стават отстъпките за Вас и Вашите приятели.

 

 

1 час игра = 40 PP ... и много БОНУСИ:

 

(2W) Втори час в седмицата 15 РР
(3W) Трети час в седмицата 35 РР
(4W) Четвърти час в седмицата 55 РР
(ED) Пети час в седмицата (EveryDay bonus) 100 РР
(FZ) Oт 10.00 до 17.00 часа (FreeZone bonus) 40 РР
(SFZ) Събота, Неделя, Национални празници (SemiFreeZone bonus) 20 РР
(BC) Лошо време - Ноември, Декември, Януари, Февруари (BadConditions bonus) 10 РР

 

КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ СЪС СВОИТЕ PP?

 

 

Вие започвате да се изкачвате по КЛУБНАТА СКАЛА и да сменяте своя КЛУБЕН СТАТУС:

БРОНЗ - СРЕБРО - ЗЛАТО - ПЛАТИНА - ДИАМАНТ. При достигането на всеки следващ статус, Вие ще получавате специална награда, а постоянната Ви отстъпка ще се увеличава както следва:

 

 

БРОНЗ

СРЕБРО

ЗЛАТО

ПЛАТИНА

ДИАМАНТ

ОТСТЪПКА ОТ СУМА ЗА НАЕМ НА ИГРИЩЕ

3%

5%

7%

10%

15%

ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ, ПРЕДЛАГАНИ В ЗАВЕДЕНИЕ

5%

6%

8%

11%

15%

 

Нека мисълта, че това става бавно, не Ви притеснява!

Това е дългосрочна програма на КЛУБ СПОРТНА ЗОНА, която цели да стимулира истинските приятели на футбола, ценителите на висококачествена тревна настилка, и тези от нас, които искат да се наслаждават на удоволствието на любимата игра.

 

КАК ЩЕ ПОЛЗВАТЕ СВОЯТА ОТСТЪПКА?

При резервация (on-line или по телефон 0876.330.100 чрез администратор) системата автоматично ще разпознава СТАТУСА на всеки член на КЛУБ СПОРТНА ЗОНА и ще редуцира неговата такса за наем на игище.

При достигане на даден СТАТУС, всеки член на КЛУБ СПОРТНА ЗОНА получава персонална КЛУБНА КАРТА с уникален БАР-КОД на гърба. При предоставяне на картата в заведението, отстъпката автоматично се приспада от сумата на неговата поръчка.

 

Картата е порсонална за ИГРАЧ! Не може да се подарява или преотстъпва на други лица. Отстъпките са ПОСТОЯННИ! Не важат само в случаите, когато поради промоции, специални отстъпки или други причини, Вашият наем е по-нисък от обявения в ЦЕНОРАЗПИСА на СПОРТНА ЗОНА.

Точковата система е все още в процес на разработване. Възможно е да се появят нови бонуси, някои стари могат да се променят. Основната идея - поощряване на сериозни играчи - НЕ ПОДЛЕЖИ НА ПРОМЯНА!

 

НЕЩО ДРУГО?

Следете непрекъснато за СПЕЦИАЛНИ ПРОМОЦИИ, от които ще могат да се възползват единствено членовете със съответния СТАТУС. Те ще бъдат много, и вярвайте ни, до една МНОГО ПРИЯТНИ! Ние изключително много държим на своите приятели и правим всичко възможно те да се чувстват преди всичко уважавани, да се чувстват уютно, щастливи и спокойни, като у дома си, в СПОРТНА ЗОНА!

 

 

Комплименти от екипа на .